Pe 30 august va fi tăiată panglica noii Primării. Ce servicii vor funcționa în noua clădire

0
2867

Pe data de 30 august va fi inaugurat noul sediu al Primăriei, a anunțat primarul Ionuț Pucheanu în emisiunea „Ediție specială” a PROFM, moderată de Emanuela Turcu. Edilul a spus că, în prezent, este în desfășurare mutarea arhivei instituției, iar zilnic sunt cărate sute de kilograme de documente la noul sediu. „A început deja relocarea. Se cară în fiecare zi, cred, sute de kilograme de acte pentru că ne-am organizat în așa fel încât la subsol avem și propria arhivă. Am început cu mutarea arhivei pentru că este cea mai greoaie și cea mai minuțios de făcut”, a afirmat primarul.

Ionuț Pucheanu a anunțat totodată că în noul sediu al Primăriei își vor desfășura activitatea și câteva servicii care, în prezent, funcționează în alte imobile ale municipalității: „vor funcționa și servicii care acum își desfășoară activitatea în alte clădiri – Urbanism și Direcția Arhitect-Șef, care funcționează vizavi de Banca Națională, dar și Direcția de Servicii Publice, care acum își desfășoară activitatea pe Traian. Pe Fraternității vor fi Asistența Socială și Centrul de Informare al Cetățeanului. Starea Civilă, Autoritatea Tutelară şi Spaţiul Locativ rămân pe Traian”.

Noua Primărie va avea și o sală modernă de ședință. Aleșii locali s-ar putea întruni pentru prima dată în noul sediu pe data de 31 august, dacă mobilierul comandat de autorități pentru sala de ședințe va ajunge până la finele acestei luni. „Probabil, o să provoc din nou tot felul de discuții și comentarii spunând asta, dar am refuzat mobilierul. Nu era demn de o sală atât de frumoasă, era nepotrivit pentru desfășurarea unei astfel de activități. Este singurul mobilier care încă nu a venit. Dacă vine și mobilierul pe data de 24 august, va fi ședință pe 31 august. Dacă nu, în luna septembrie”, a spus primarul Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.