Pe 21 decembrie, experimentează “Bucuria de a Dărui” magie

0
714

Pentru al șaselea an consecutiv, în apropierea Sărbătorii Crăciunului, Parohia „Sfinții Mina, Victor şi Vichentie“, Școala Gimnazială “Miron Costin”, Asociația „Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro” organizează o acțiune caritabilă.

“Dorim să ne amintim de semenii noștri care au posibilități materiale mai mici și să le prilejuim o bucurie prin a le dărui din prisosul nostru.
Verifică rafturile cu cărți și jucării și dulapurile cu haine. Unele dintre ele, deși sunt bune, nu îți mai sunt de folos. Ajută-ți semenul, bucură-te cu el și în această bucurie pregătește un cadou unui copil mai mic decât tine. Donează acest cadou Sâmbătă, 21 Decembrie, la Biserică. Dacă nu poți veni atunci, lasă cadoul la una din librăriile de lângă Școala 12 “Miron Costin”. Organizatorii îți mulțumesc și îți doresc Crăciun Fericit și La Mulți Ani!
Parohia „Sfinții Mina, Victor şi Vichentie“, Școala Gimnazială “Miron Costin”, Asociația „Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro”, transmit organizatorii, lăsând și două numere de telefon, pentru relații suplimentare –  0772-251726, 0747-118866.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × three =