Pe 16 şi 17 noiembrie, SUPER gălăţenii SUPER donează!

0
536

Maximilian Doru alături de comunitatea Pentru Galaţi , Galaţiul nostru, Prieteni pentru Galaţi, Curăţăm Galaţiul, Ro100Curătăm Galaţiul, Pentru Turcoaia, comunităţi civice locale, solicită sprijinul și participarea la ediția cu numărul V a acțiunii de colectare de haine pentru oamenii nevoiași.
Ediția din acest an aduce câteva noutăți:
COLECTĂ DE HAINE SH SAU NOI (DE LA 2 LUNI LA +85 ANI)
– Acestea vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galați și împrejurimi cât și la fam iile cu situații materiale precare din zona Galațiului.
COLECTĂ DE PLEDURI, PLĂPUMI, PĂTURI, PERNE ȘI LENJERII DE PAT
– Acestea vor fi atribuite familiilor nevoiașe din zona Galațiului.
COLECTĂ DE JUCĂRII SH SAU NOI
– Acestea vor fi distribuite centrelor de specialitate din zonă, atât cele de zi cât și cele permanente și familiilor cu mulți copii din zona Galațiului.
COLECTĂ PRODUSE NEPERISABILE (FAINĂ, ZAHĂR, MĂLAI, SARE, ULEI, CONSERVE, OREZ, PASTE ȘI ORICE ASTFEL DE ALIMENTE AMBALATE INDIVIDUAL)
– Acestea vor fi distribuite familiilor cu o situație precară din zona Galațiului, pentru pregătirea mesei de Crăciun.
COLECTĂ DE BUNURI DE ORICE FEL (EXCEPȚIE MOBILIER ȘI CONSTRUCȚII)
Evenimentul urmează să se desfășoare în perioada 16.11 – 17.11.2019, în intervalul orar 08:00-20:00 prima zi şi 08:00-17:00 în cea de-a doua.
Ca în fiecare an locația va fi Zona părculețului din fața fostului cinematograf Țiglina 1 la MONUMENT.
Orice gălățean care dorește să se alăture acestei campanii poate lăsa la locația stabilită bunurile pe care dorește să le doneze.
Rugămintea organizatorilor este ca bunurile donate să fie funcționale 100% în cazul jucăriilor, curate și nedeteriorate în cazul colectelor textile, funcționale 100% în cazul bunurilor de altă natură.

În cadrul ultimei ediţii desfăşurate, Super Gălăţenii au donat peste 10 tone de haine şi alimente ce au fost distribuite familiilor nevoiaşe din judeţul Galaţi şi din alte multe alte oraşe din România.

SUPER gălăţenii SUPER donează – 16-17 noiembrie 2019!

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 12 =