PCR la PNL Galați: Stângă își pune finii în funcții

0
1715

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe rezultatul alegerilor parlamentare din decembrie 2020, că PNL Galați a reînviat PCR (pile, cunoștințe, relații). Reales în Parlament, de data asta deputat, președintele PNL Galați, George Stângă, s-a apucat să facă ce știe el mai bine: să își pună finii, cumetrii și lingăii în funcții.

După ce l-a pus pe băiatul care îi scrie pe Facebook, Laurențiu Asaftei, șef la ITM, ca să se fotografieze cu ficusul din birou și pe Sorin Crețu, zis ”caut iubire” director la AFDJ, George Stângă se pregătește să îl ungă în funcție pe finul Adrian Pîrvu, șef la Agenția de Protecție a Mediului. Asta după ce, acum 2 luni, își pusese un alt apropiat în funcția respectivă.

Deși la nivel declarativ vorbește de numiri pe criterii de competență, deputatul Stângă a ”uns” în funcții numai nulități, oameni pe care nu îi recomandă nimic pentru funcțiile în care sunt numiți.

Spre exemplu, Adrian Sorin Pîrvu, până nu demult lipitor de afișe la PNL, a fost angajat peste noapte funcționar la Primăria Ghidigeni, localitatea de baștină a farului călăuzitor al PNL Galați, George Stângă. Apoi, transferat pe șestache la Administrația Națională Arii Protejate, o altă sinecură de partid, de unde va fi numit director la Agenția Județeană de Mediu Galați. Pîrvu are o singură competență: este finul lui George Stângă.

În fotografie, toți oamenii președintelui Stângă, fini, cumetri și pupile

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − ten =