Patinoarul rămâne deschis și luni și de Ziua Marinei

0
1069

Vineri a fost prima seară în care gălățenii au putut să se distreze la … maxim 15 grade și nu în vreun restaurant cu aer condiționat, ci în Patinoarul Artificial Dunărea Galați, care, de vineri,  și-a deschis porțile publicului larg. Astăzi, sâmbătă, 12 august, programul este 17:00 – 18:30,  19:00 – 20:30, iar  duminică (13.08.2017) – 17:00 – 18:30, 19:00 20:30. Deși în mod obișnuit programul pentru public, la Patinoar, este doar în weekend, restul zilelor fiind rezervat pentru sportivi – hochei, patinaj artistic -, municipalitatea a decis ca și luni, 14 august dar și de Ziua Marinei, patinoarul să fie deschis. Prima serie de patinaj va începe la ora 13.00, iar următoarele, la 15.00, 17.00 și 19.00.

Patinoarul își va continua programul cu publicul și weekendu-rile următoare, dar va fi închis în prima parte a lunii septembrie când pe gheață se va afla o echipă de producători și actori norvegieni care va turna filmul „Queen of Ice”, în memoria patinatoarei  Sonja Henie.

Până atunci însă toată lumea profită de gheața de pa patinoar, atât patinatorii amatori, cât și sportivii de performanță. “Chiar le mulțumim Primăriei și Fundației Sportul Gălățean pentru faptul că este gheață în patinoar, pentru că sporturile de iarnă suferă vara, mai ales că suntem un club fără mari posibilități materiale pentru a merge în cantonament în alte locuri”, spune Ramona Dinu, antrenor patinaj artistic la CSM Dunărea Galați.

“E foarte bine că este gheață în Patinoar este o idee excelentă, mai ales la ce căldură este afară. Aici, să vii să patinezi, este cea mai bună metodă de relaxare și distracție”, a spus Victor, un tânăr venit cu alți patru prieteni, să patineze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.