Parteneriat între CJ Galați și CNAIR pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere

0
963

A fost aprobat protocolul de colaborare dintre Consiliul Județean Galați și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în vederea pregătirii și implementării în comun a unor investiții majore în infrastructura de transport.

“Vom lucra împreună cu specialiștii de la București pentru a accesa fonduri europene și pentru a elabora documentația necesară în vederea modernizării și dezvoltării rețelei de drumuri naționale și drumuri expres.

De asemenea, vom colabora cu cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a implementa o serie de investiții majore pe drumurile de interes național, cu finanțare de la Guvern, acest aspect fiind deja discutat cu ministrul Transporturilor în cadrul vizitei pe care a realizat-o la Galați la începutul acestei luni”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Proiectele cu fonduri europene ce vor fi pregătite împreună cu reprezentanții CNAIR vor fi propuse spre finanțare în cadrul Programului Operațional de Transport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.