Parteneriat cu raionul Strășeni din Republica Moldova

0
503

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, și președintele raionului Strășeni, Viorel Jardan, au semnat un acord de cooperare între județul Galați și raionul Strășeni din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc la Galați, la sediul Consiliului Județean.

“Avem o relație foarte bună cu reprezentanții administrației locale din Republica Moldova, alături de care derulăm deja mai multe proiecte transfrontaliere importante, cum ar fi construirea unei clădiri noi pentru secția de Pediatrie a Spitalului Orășenesc Târgu Bujor sau amenajarea unei săli noi de spectacole la Centrul Cultural <Dunărea de Jos>. Astfel, după Cahul, Hîncești, Anenii Noi și Cantemir, am semnat un parteneriat și cu autoritățile din raionul Strășeni, alături de care vom pregăti diverse activități și viitoare proiecte cu fonduri europene”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Raionul Strășeni este situat în partea centrală a Republicii Moldova, la doar 23 de kilometri de Chișinău. Raionul Strășeni are 39 de localități și o populație de peste 80.000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.