Pârlog, OUT de la Prefectură

0
1714

Vasile Pârlog nu mai este director executiv al Prefecturii Galaţi, funcţie pe care deţinut-o preţ de vreo 13 ani, timp în care a schimbat vreo şase prefecţi. Probabil că este ştirea începutului de an, în condiţiile în care Pârlog, alintat ,,prefectul Vasile”, era şi este un liberal convins, iar plecare lui survine taman când PNL, partidul lui, a ajuns la guvernare, iar pe 1 ianuarie şi-a sărbătorit onomastica. Sigur, se poate comenta mult pe această temă, dar din surse demne de încredere, două ar fi variantele de lucru.

Prima, şi cea oficială, ar fi că Pârlog ieşise la pensie încă din 2018, dar a solicitat să continue ,,munca” de director încă un an, soroc care s-a împlinit la finele lui 2019 şi pe care nu şi l-a mai prelungit. Deşi avea doar 62 de ani, Don Vasile s-a pensionat mai devreme pe baza faptului că avea ceva ,,grupă de sacrificiu” de pe vremea când lucra la Şantierul Naval.

A doua variantă, şi cea mai plauzibilă, este că Pârlog a plecat dezamăgit de faptul că se aştepta să fie numit el prefect, iar liberalii i-au jucat acelaşi renghi pe care îl repetă de 13 ani încoace de când ocupă funcţia de director în Prefectură. Mereu a crezut că va ajunge prefect şi tot mereu a rămas de căruţă prin ,,grija” colegilor din PNL care nu-l doreau într-o funcţie importantă, periculoasă pentru Stângă, Dobre, Panaitescu şi alţi Onuţi şi Poteci.

Bomboana pe colivă a venit cu numirea no-name-ului Gabriel Avrămescu, venit de prin tenebrele Buzăului, pe potecile lunecoase ale Fisc-ului, şi proptit în fruntea Prefecturii Galaţi, şi care şi-a început în forţă mandatul plecând în concediu, timp în care pesta porcină s-a prăvălit peste judeţ.

,,Până aici!” şi-a zis în barbă Pârlog şi a plecat din Prefectură suduind Guvernul Orban şi pe acoliţii lui.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =