Parcul de la Parfumul Teilor a fost modernizat. Iată cum arată acum locul de relaxare

0
937

Parcul de la Parfumul Teilor s-a transformat într-un loc plăcut de relaxare, după lucrările de modernizare derulate de către Primăria municipiului Galați.

„Așa cum am promis, acest parc emblematic de pe strada Domnească a fost transformat radical. Au fost amenajate spațiile verzi ce dispun de o rețea automatizată de irigații, s-au făcut plantări, au fost amenjate aleile pietonale prin reconfigurarea acestora cu dale, a fost refăcută rețeaua de iluminat ambiental, s-a înlocuit mobilierului urban, iar monumentul de for public a fost pus în valoare. Și nu ne oprim aici: ne dorim să modernizăm într-o etapă viitoare strada Domnească, de la Biserica Greacă până la intersecția cu strada Gării”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a avut o valoare de 530.234,25 de lei cu TVA, fiind derulat de asocierea firmelor SC Perfecta Impex SRL, SC Rovis Lider SRL și SC Arhideskvision SRL.

Parcul, în care este amplasat Monumentul comemorativ al Răscoalei de la 1907, face parte din ansamblul urban Strada Domnească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.