Parcul Carol, în plină modernizare: „Îl vom transforma într-un spațiu modern de relaxare și petrecere a timpului liber”

0
489
Parcul Carol (fost CFR), în care Primăria investește aproape 10 milioane de lei, din fonduri europene și de la bugetul local, pentru a-l moderniza și a-l transforma într-un spațiu plăcut de relaxare, capătă o nouă înfățișare.
Lucrările sunt în plină desfășurare, iar schimbarea este tot mai vizibilă! Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că lucrările de modernizare avansează și a publicat pe facebook noi fotografii care arată că parcul, lăsat în paragină de fostele administrații, devine de nerecunoscut.
Lucrările de modernizare avansează la Parcul Carol (fostul Parc CFR). Acest loc emblematic pentru orașul nostru capătă deja o nouă înfățișare și se va transforma într-un spațiu modern de relaxare și petrecere a timpului liber. Proiectul prevede refacerea spațiilor verzi și a aleilor pietonale, plantarea de arbori, instalarea de mobilier nou, dotarea cu echipamente de fitness și cu echipamente de joacă, realizarea de fântâni arteziene, iluminat ambiental pentru alei, realizarea de rețele de apă-canalizare noi, sistem de irigație, montarea unei instalații de supraveghere video etc”, anunță primarul.
Valoarea totală a proiectului cu fonduri europene este de aproape 10 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.