Parcări în locul garajelor demolate, în Micro 21. Continuă reabilitarea infrastructurii de cartier

0
841

După ce au demolat sute de garaje care ocupau inutil spațiile dintre blocuri în cartierele Țiglina, Mazepa, Micro 17, Micro 39, Micro 40, dar nu numai, autoritățile intervin, în prezent, în cartierul Micro 21, în apropierea străzii Incubatorului, unde amenajează locuri de parcare.

Lucrările fac parte din amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, prin intermediul căruia străzi și trotuare nereparate de zeci de ani sunt refăcute, iar baterii de garaje sunt puse la pământ pentru a se crea locuri de parcare și pentru a schimba totodată aspectul cartierelor, lăsate de izbeliște de fostele administrații.

”În apropierea străzii Incubatorului, unde s-au demolat garaje, amenajăm parcări, aşa cum îşi doresc gălăţenii din zonă. Pregătim în continuare terenul pentru asfaltarea străzilor, a trotuarelor şi a căilor de acces. Toată această parte a cartierului Micro 21 capătă deja un nou aspect”, anunță primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

În paralel, la comanda municipalității, se lucrează în mai multe cartiere ale orașului pentru reabilitarea infrastructurii de cartier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.