Parcarea supraetajată din Mazepa I a fost scoasă la licitaţie. Iată când va începe construcţia

0
1088

Construcţia parcării multietajate din zona blocului R5, din cartierul Mazepa I, va demara, cel mai probabil, în primăvara anului viitor. Primăria a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia, cu o valoare estimată de 9.466.595 de lei (fără TVA), şi aşteaptă ofertanţi. Conform caietului de sarcini lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), câştigătorul va avea la dispoziţie 90 de zile de la semnarea contractului pentru proiectare şi maximum 20 de luni pentru execuţia lucrărilor, de la predarea amplasamentului.

„Aşa cum am promis în campania electorală, îmi doresc să transformăm Galaţiul într-un oraş modern şi civilizat. Vom continua proiectele de restructurare urbană, care vor schimba faţa municipiului nostru. Ştiu că oamenii au aşteptări foarte mari şi le înţeleg nevoile şi dorinţele, însă, de multe ori, procedurile pe care le avem de parcurs până la a demara efectiv un proiect necesită timp – pregătirea documentaţiei, organizarea licitaţiei etc. În paralel, lucrăm la multe alte proiecte importante de dezvoltare, pe care le voi anunţa în curând”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu, care a precizat totodată că „agenţii economici interesaţi să se implice în dezvoltarea acestui proiect de investiţii sunt invitaţi să consulte datele şi să se înscrie la licitaţie”.

Reamintim că, luni dimineaţă, au început şi demolările garajelor în locul cărora va fi ridicată prima parcare multietajată din Galaţi. Conform proiectului, aceasta va avea trei etaje şi 214 locuri de parcare, 50 de spaţii de depozitare, racorduri pentru 21 de staţii destinate încărcării autovehiculelor electrice şi toate facilitățile conform standardelor în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.