Parcarea multietajată cu teren de sport din Mazepa, construită de Primărie, este aproape gata

0
1720

Parcarea multietajată cu teren de sport, din cartierul Mazepa, construită de municipalitate, este aproape gata. Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat că lucrările se apropie de final, iar, în prezent, constructorul lucrează la finisaje și la fațade, după care vor fi instalate lifturile. Terenul de sport este însă amenajat.

”Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările la parcarea multietajată din cartierul Mazepa. Acum se fac finisajele, se lucrează la fațade și urmează să fie instalate lifturile. Deja terenul de sport de pe terasă este amenajat. Parcarea va fi cu 210 locuri, 21 de stații de încărcare pentru mașinile electrice, 50 de spații pentru depozitare, va fi monitorizată video, iar accesul va fi pe bază de cartele”, spune primarul Galațiului.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, care va avea loc astăzi, se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de atribuire a abonamentelor pentru locurile de parcare din parcarea supraetajată aferentă blocului R5, Mazepa I.

Conform proiectului, tariful abonamentului BASIC propus este de 70 lei/lună, respectiv 840 lei/an și ar urma să fie indexat anual, pe baza indicelui de inflație.

Locurile destinate persoanelor cu dizabilități și locurile de parcare prevăzute cu stație de alimentare pentru autoturismele plug-in hybrid și electrice vor fi atribuite în ordinea depunerii solicitărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.