Parcare modernă în cartierul Micro 39C

0
410

Primăria municipiului Galați informează că o parcare modernă cu spații de joacă pe terasă va fi construită în cartierul Micro 39C, pe Bulevardul Milcov, în zona Talciocului și a blocurilor B5 și B6, unde au fost demolate vechile garaje.
Valoarea contractului atribuit în urma licitației pentru realizarea parcării este de 12.112.603,12 lei fără TVA. Durata contractului derulat de către Asocierea Dream Riviera SRL – Tancrad SRL – Proiect-Construct Regiunea Transilvania SRL va fi de 24 luni (4 luni pentru proiectare și 20 de luni pentru execuția lucrărilor).
Pentru noua construcție, ce va dispune de aproximativ 270 de locuri de parcare, s-au prevăzut instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, sistem automat de parcare, stații de încărcare pentru vehiculele electrice etc. În plus, pe terasă vor fi și spații de joacă.
Primăria municipiului Galați continuă astfel amplul program de modernizare a cartierelor orașului, incluzând crearea de noi locuri de parcare, după demolarea vechilor garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.