Parc Aventura în Pădurea Gârboavele

0
597

Consiliul Județean amenajează în Pădurea Gârboavele un parc de aventură, în cadrul unei investiții cu fonduri europene. Lucrările sunt realizate de către S.C. Mapet Group SRL, iar valoarea investiției este de 1.601.830 de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

“Amenajăm în Pădurea Gârboavele un parc de aventură, în care gălățenii se vor putea distra, vor putea face diverse activități sportive și se vor relaxa în aer liber pe mai bine de 8 hectare. Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente  interconectate prin arbori, la diferite înălțimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate.

Astfel, după ce lucrările vor fi finalizate și vor fi obținute toate autorizațiile, gălățenii, atât cei mici, cât și adulții, vor putea încerca trasee precum <scara amiralului>, <fusurile suspendate> sau <podul Tibetan>.

De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri și cealaltă de 180 de metri”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În acest moment, clădirea administrativă a noii zone de agrement a Galațiului este aproape finalizată, iar spațiul unde vor fi instalate traseele de aventură a fost pregătit, astfel încât să înceapă și instalarea tuturor dotărilor necesare. În cadrul acestei investiții, vor fi achiziționate și sute de echipamente de protecție pentru copii și adulți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.