Pachetele cu produse alimentare şi de igienă de la UE mai pot fi ridicate până vineri

0
627

Beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei își mai pot ridica pachetele cu alimente și produse de igienă distribuite prin programul european POAD 2019/2021, doar până vineri, 14 august 2020.

Pentru că distribuția pachetelor cu produse alimentare și produse de igienă nu se poate face pe perioada desfășurării campaniei electorale, în perioada 17 august – 26 august 2020 se vor distribui pachete cu produse alimentare și produse de igienă din partea Uniunii Europene pe listele suplimentare pentru persoanele cu handicap gradul I (persoane aflate temporar în situații critice de viață – potrivit O.U.G. nr.84/2020, art.3(1), litera c).

Pachetele cu produse alimentare și produse de igienă vor fi distribuite în ordinea prezentării, până la epuizarea stocului. Fiecare beneficiar va primi câte o cutie cu produse alimentare și o cutie cu produse de igienă.

Cutia cu produse alimentare conține: făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (două pungi a câte 400 de grame), ulei (4 litri), zahăr (2 kg), orez (4 kg), conservă carne de vită (5 bucăți a câte 300 de grame), conservă carne de porc (3 bucăți a câte 300 de grame), conservă pateu de ficat de porc (5 bucăți a câte 200 de grame), compot de fructe (2 borcane a câte 720 ml), gem de fructe (unul de 360 de grame), gem de fructe dietetic (unul de 360 de grame). Cutia cu produse de igienă conține cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți de 300 ml, un flacon de șampon pentru adulți de 500 ml, un flacon de șampon pentru copii de 800 ml, un flacon de săpun lichid de 500 ml, un pachet de detergent pudră pentru rufe albe de 1,8 kg și un pachet de detergent pudră pentru rufe colorate de 900 de grame.

Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, în centrul de distribuție din Piața Țiglina I, în parcarea laterală, pe baza următoarelor documente: buletinul persoanei titulare; buletinul soțului/soției/concubinului/concubinei; certificatul de naștere al copilului sau cartea de identitate (după caz). Programul de distribuție va fi de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.