Oțelul începe meciurile de pregătire pentru noul sezon

0
602

Oțelul Galați joacă vineri și sâmbătă, pe 16 și 17 iulie, două partide de verificare, ambele cu echipe din Liga a III-a.

Astăzi, Oțelul întâlnește pe Hușana Huși,  iar mâine își măsoară forțele cu CSM Râmnicu Sărat. De luni, 19 iulie, Oțelul pleacă în cantonament la Vatra Dornei, pentru pregătirea fizică, știut fiind faptul că antrenorul Dorinel Munteanu pune mare accent pe antrenamentul fizic în forță al jucătorilor săi. În cadrul cantonamentului, Oțelul are programat deja un meci test, pentru 30 iulie, cu Foresta Suceava, adversara din semifinalele barajului de promovare de sezonul trecut.

La revenirea din cantonamentul montan, Oțelul va juca alte două meciuri de pregătire într-o săptămână, miercuri, pe 4 august, cu Sporting Liești, iar sâmbătă, pe 7 august, cu Viitorul Ianca (Liga a III-a). În săptămâna imediat următoare, elevii lui Dorinel Munteanu vor juca, sâmbătă, 14 august, cu Sporting Juniorul Vaslui (Liga a III-a), și joi, 19 august, cu Metalul Buzău.

Primul meci oficial din sezonul 2021-2022 pentru Oțelul Galați este cel din turul 3 al Cupei României. Formația pregătită de Dorinel Munteanu își va afla adversarul după tragerea la sorți, meciul urmând să se joace miercuri, pe 25 august.

Pe 28 august, Oțelul începe noua ediție de campionat a Ligii a III-a, obiectivul principal fiind promovarea în eșalonul superior.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − six =