Oțelul Galați, victorie importantă în campionat

0
357

Oțelul Galați a bifat o nouă victorie în seria în care evoluează în Liga a III-a. Fotbaliștii pregătiți de Dorinel Munteanu au învins cu 3-1 pe Metalul Buzău, una dintre contracandidatele la promovare. Meciul s-a disputat sâmbătă, la Buzău. Pentru Oțelul au marcat Jardan, Demian și Cisotti.

Dorinel Munteanu a început partida de la Buzău cu următorul 11: Ursu – Rus, Ghiocel, Cojocaru, Nedelea, Neagu, Cireș, Jardan, Demian, Cisotti, Jardan. Au mai evoluat: Dobre, Cîrcimar și Farcaș.

După 7 meciuri disputate în actualul sezon, Oțelul se situează pe locul 3 în seria în care joacă în Liga a III-a, cu 15 puncte acumulate, la două lungimi în urma liderului Sporting Liești, dar cu un meci mai puțin jucat.

În această săptămână, Oțelul Galați are de disputat două partide ambele pe teren propriu. Prima este programată miercuri, pe 20 octombrie, în compania lui CS Făurei, meci restanță, după ce Oțelul a fost nevoit să îl amâne din cauza apariției unui focar de Covid în lot. Sâmbătă, pe 23 octombrie, Oțelul primește pe teren propriu replica lui CSM Rm. Sărat, în ultima etapă a turului.

Foto: Oțelul Galați

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =