Oțelul Galați se menține pe primul loc în Liga a II-a

0
612

Victorie de senzație, duminică, pentru Oțelul Galați. Fotbaliștii antrenați de Dorinel Munteanu au câștigat cu 2-1, confruntarea cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, după ce au fost conduși cu 1-0. Golurile Oțelului au fost marcate de George Cîrjan, care este și golgheterul la zi al Ligii a II-a. Cîrjan a marcat golul victorie chiar la ultima fază a partidei care s-a disputat pe Stadionul Oțelul.

Dorinel Munteanu a început meciul cu Pandurii în formula:Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea, Cisotti, Neagu, Gorovei, Maxim, Nica, Cîrjan. Au mai jucat: Mitoi, Berisha, Bokhashvili, Adăscăliței.

Oțelul Galați este singura echipă neînvinsă până acum în Liga a II-a și ocupă primul loc în clasamentul la zi, cu 18 puncte din 8 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul 2, CSM Poli Iași.

În etapa următoare, Oțelul Galați se deplasează la Unirea Dej, meciul fiind programat să se joace pe 8 octombrie, de la ora 13.00. Pe teren propriu, Oțelul revine pe 15 octombrie, când se confruntă cu Concordia Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.