Oțelul Galați s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Dorinel Munteanu: ”Ne-am îndeplinit obiectivul!”

0
576

Meci nebun, joi seară, pe stadionul ”Arcul de triumf” din București, acolo unde Oțelul Galați și Dinamo București s-au confruntat pe viață și pe moarte pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce Dinamo a deschis scorul, apoi Oțelul a punctat de 3 ori la rând, prin Teles, prin autogolul lui Dinamo, și Cisse. Pe final de meci, Dinamo a reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj. În finalul partidei, Cisse și tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, au fost eliminați de pe teren, cu cartonașul roșu.

Cu 5 puncte acumulate, Oțelul Galați a încheiat Grupa C pe locul 2, după FCU Craiova, care a eliminat-o pe FCSB don sferturi.

În următoarea fază a Cupei României, care se va desfășura la începutul lunii aprilie, Oțelul va juca în deplasare, cu Universitatea Craiova. Toate meciurile din sferturi se vor disputa în manșă unică eliminatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.