Oțelul Galați, primul meci pe teren propriu din 2023. Femeile au acces gratuit pe stadion la meciul de astăzi

0
928

Oțelul Galați joacă astăzi un nou meci extrem de important în lupta pentru promovarea în Liga I. Fotbaliștii antrenați de Dorinel Munteanu își măsoară forțele cu FK Csikszereda. Meciul, penultimul din sezonul obișnuit, se dispută pe Stadionul ”Oțelul”, cu începere de la ora 17.00. Lovitura de începere va fi dată de Laurențiu Buș, campion și supercampion al României cu Oțelul Galați, în 2011, marcatorul golului victoriei din meciul de Supercupă cu FCSB. La meciul de astăzi, doamnele și domnișoarele au acces gratuit pe stadion, în semn de prețuire din partea Clubului ”Oțelul”.

Tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, face apel la suporteri să dea dovadă de fair-play în tribune, astfel încât meciul de astăzi să fie un spectacol civilizat, la finalul căruia să câștige echipa cea mai bună.

Și conducerea Clubului ”Oțelul” a transmis un apel la fair-play.

”Dragi suporteri ai echipei SC Oțelul Galați,

În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul și devotamentul plin de fair-play arătat echipei în acest sezon. De asemenea, țin să vă reamintesc că rasismul și xenofobia nu au loc pe terenurile de fotbal sau în nicio altă sferă a vieții noastre. În calitate de fani, suntem responsabili pentru comportamentul nostru în tribune și trebuie să ne asigurăm că suntem exemplul perfect al fair-play-ului și al respectului.

În special, aș dori să subliniez că scandarea de sloganuri rasiale sau xenofobe este complet inacceptabilă și nu poate fi tolerată în nicio circumstanță. Aceste acțiuni nu numai că pot răni și ofensa jucătorii sau suporterii, dar pot avea și consecințe grave pentru imaginea, reputația  și chiar obiectivele sportive ale clubului nostru.

Prin urmare, vă îndemn să vă manifestați entuziasmul și susținerea într-un mod pozitiv și constructiv. Arătați respect față de toți jucătorii, oficialii și fani, indiferent de naționalitatea sau originea lor și să arătați că suntem o comunitate unită și solidară.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că vom vedea vineri, 3 martie, de la ora 17:00, la partida SC Oțelul Galați – FK Csikszereda, un stadion plin de fair-play și respect reciproc”, a transmis Marian Brăilescu, Președinte SC Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.