Oțelul Galați, misiune dificilă în lupta pentru promovare

0
1081

Federația Română de Fotbal (FRF) a stabilit seriile din Liga a III-a, pentru sezonul competițional 2020/2021. Oțelul Galați a fost repartizată în seria a II-a, alături de cele două contracandidate principale la promovare în eșalonul superior, CSM Focșani și Dacia Unirea Brăila, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești – cele două echipe de Liga a III-a din județul Galați, CSM Râmnicu Sărat (Buzău), Viitorul Ianca, CS Făurei, Sportul Chiscani (Brăila) și CSM Bacău.

În prima etapă a campionatului, Oțelul va evolua în deplasare, pe terenul lui CSM Râmnicu Sărat, Sporting Liești, tot în deplasare, la nou promovata Sportul Chiscani, iar Avântul Valea Mărului joacă acasă, cu Dacia Unirea Brăila. În runda a II-a este programat primul derby județean, Oțelul Galați – Avântul Valea Mărului, în etapa a V-a se va juca Avântul Valea Mărului – Sporting Liești, în timp ce în etapa a noua se va juca celălalt derby județean Sporting Liești – Oțelul Galați.

Potrivit regulamentelor FRF, la finalul meciurilor din seria a II-a a Ligii a III-a, primele două clasate vor juca baraj cu primele două din seria I, locul unu din seria I cu locul doi din seria a II-a, locul 1 din seria a II-a, cu locul doi din seria I. În seria I, favorite la primele locuri sunt Foresta Suceava, Știința Miroslava sau Bucovina Rădăuți, echipe cu care formațiile gălățene s-au confruntat în sezoanele trecute.

FOTO: OȚELUL GALAȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.