Oțelul Galați își întărește lotul pentru Superliga

0
711

Oțelul Galați a făcut primele achiziții pentru Superliga. Clubul gălățean și-a asigurat serviciile portarului Relu Stoian și ale atacantului Alexandru Pop.

Relu Stoian a venit de la FC Buzău, echipă pentru care a apărat în 23 de meciuri în ultimul sezon al Ligii 2. În vârstă de 27 de ani, Stoian nu este la prima experiență în Superliga. În sezonul 2017-2018, el a apărat poarta celor de la Daco Getica București, în 12 partide disputate în primul eșalon. De asemenea, Stoian a strâns peste 120 de meciuri în Liga 2, el evoluând în cariera sa pentru ACS Berceni, Daco Getica București și FC Buzău. În 2017, noul goalkeeper al Oțelului a fost component al echipei naționale U21 a României, notează site-ul oficial al clubului Oțelul Galați.

Alexandru Pop vine de la Unirea Dej, fiind unul dintre cei mai constanți și promițători fotbaliști din eșalonul secund.

Titular în toate cele 29 de meciuri disputate în recent încheiatul sezon al Ligii 2, Pop, care poate evolua atât ca vârf central, dar și pe cele două benzi, a marcat de 9 ori și a oferit alte trei pase de gol, scrie pe site-ul oficial al Oțelul Galați.

Născut în urmă cu 23 de ani în Argentina, la Buenos Aires, Alexandru Pop a jucat 90 de meciuri la Liga 2, pentru Universitatea Cluj și Unirea Dej, înscriind de 23 de ori. De asemenea, Pop a evoluat și pentru naționalele de tineret ale României (U19, U18 și U17). El are în palmares un titlu de campion național U18, obținut în 2018, pe când făcea parte din echipa celor de la Viitorul, acolo unde a petrecut trei ani, evoluând și în UEFA Youth League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.