Oțelul Galați, în cantonament la munte

0
529

Lotul Oțelului, în frunte cu noul tehnician, Dorinel Munteanu, a plecat luni, în cantonament la Vatra Dornei. Timp de 12 zile, jucătorii vor face pregătire fizică intensivă, știut fiind faptul că Munteanu, poreclit și ”Neamțul” este un adept al jocului în forță, bazat pe rezistență a efort, de tip german.

Dorinel Munteanu a deplasat în cantonamentul montan 23 de jucători pe care îi testează pentru viitorul sezon. Lotul aflat în pregătire la Vatra Dornei:

  • Gabriel Ursu, Alexandru Uțiu, Andrei Onciu (ACS Sticla Arieșul Turda) – portari;
  • Cosmin Mereuță, Marius Sevastian, Costin Ghiocel, Ștefan Farcaș, Cristian Sîrghi, Vlad Bucevschi, Gabriel Nedelea, Andrei Rus (Alki Oroklini, Cipru) – fundași;
  • Denis Cireș, Ionuț Neagu, Alin Nica, Fernando Dobre, Andrei Vaștag, Dumitru Demian, Eduard Angheluță (CSM Galați), Gabriel Tănasă (CSM Galați), Valentin Niculae, Alexandru Popescu (Sport Team București) – mijlocași;
  • George Cîrjan, Alejandro Râpan (CSM Pașcani) – atacanți.

Dorinel Munteanu a anunțat, însă, că mai are nevoie de jucători, cam pentru toate posturile.

”Am nevoie de fundaș central, de atacant, de mijlocaș box-to-box, de travaliu cu experiență, în părțile laterale suntem descoperiți, ne mai trebuie concurență pe unele posturi. V-am spus de la început am nevoie de concurență pe toate posturile”, a declarat tehnicianul principal al Oțelului.

Foto credit: Oțelul Galați

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + nine =