Oțelul a spart gheața! Prima victorie a venit la Craiova

0
396

Oțelul Galați a obținut prima victorie în SuperLiga. A învins-o pe FCU Craiova cu 2-0, chiar la ea acasă. Golurile Oțelului au fost marcate în repriza a II-a de Fatai și Bodișteanu.

La finalul meciului, tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, a declarat: ” Vreau să îmi felicit jucătorii pentru tot ce au făcut în teren. Pentru încrederea pe care au avut-o în ei personal și în grup, în echipă. Toată lumea se întreba când vine prima victorie. Uitați că a venit astăzi pe un fond de joc bun. Atât în prima repriză, cât și în a doua, chiar dacă adversarul nostru de astăzi a fost unul valoros, din punctul meu de vedere, cu jucători de calitate. A avut două – trei ocazii în prima repriză, dar și noi am avut foarte multă prezență în careul advers. Nu am avut inspirație să bage cineva mingea în poartă, fiindcă mingea a trecut de trei – patru ori prin fața porții.

În repriza a doua, cred că nu se pune semnul întrebării care a fost echipa mai bună. Eu cred că echipa noastră a mărit tempoul, a pus presiune pe adversar. Prin schimbările pe care le-am făcut am avut inspirație și am câștigat acest joc important pentru noi”.

După 10 etape, Oțelul se află pe locul 10 în clasamentul la zi din SuperLiga, cu 11 puncte acumulate. În următoarea etapă, vineri, pe 29 septembrie, Oțelul primește pe teren propriu, replica lui Dinamo București. Meciul este programat să înceapă la ora 21.00.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Foto: Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.