Organizaţia PRM Tecuci a trecut la ALDE

0
1055

Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă, că organizaţia PRM Tecuci a trecut la formaţiunea politică pe care o conduce.

,,Scopul nostru este să îndreptăm societatea spre liberalism, dar am vrut să nu scăpăm din vedere componenta naţionalistă pentru că românii sunt naţionalişti. O dovadă că nu ne îndepărtăm de această doctrină, organizaţia PRM din Tecuci, conducerea ei şi cu membrii încă activi, a venit alături de noi. Le mulţumesc şi mă încântă faptul că se simt reprezentaţi de ALDE mai mult decât de alte formaţiuni politice”, a declarat Dima.

Liderul ALDE Galaţi a mai spus că organizaţia PRM Tecuci are aproximativ 50 de membrii activi, în afară de simpatizanţi, şi că se află în tratative avansate şi cu organizaţia PRM Galaţi pentru trecerea acesteia la ALDE.

Dima a precizat că la ALDE vin şi foarte mulţi liberali.

,,Liberalii din orice formaţiune politică şi oameni care nu au făcut niciodată politică sunt din ce în ce mai mulţi prezenţi în ALDE. Sunt liberali, care individual sau în grup, vin la organizaţia municipală şi cea judeţeană a ALDE”, a afirmat Dima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.