ORAȘUL ÎN SCHIMBARE. Modernizarea bulevardului Siderurgiștilor, aproape de final

0
984
După mulți ani în care a avut un aspect dezolant, bulevardul Siderurgiștilor, una dintre cele mai importante artere din municipiul Galați, este acum modern datorită uneia dintre cele mai mari investiții realizate de Primărie pentru infrastructura orașului. Cu fonduri europene și de la bugetul local, bulevardul Siderurgiștilor a fost modernizat pentru prima dată! Și tot pentru prima dată, liniile de tramvai, vechi de zeci de ani, au fost înlocuite, iar calea de rulare a fost complet refăcută!
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, informează că lucrările de modernizare se apropie de final, autoritățile montând, de curând, noile bănci, coșurile de gunoi și jardinierele, după amplele lucrări de refacere a carosabilului, a căii de rulare a tramvaielor, a trotuarelor, înlocuirea rețelelor, a stâlpilor de iluminat stradal și realizarea pistei pentru biciclete.
Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările pe această arteră importantă a orașului. Au fost amplasate și băncile, coșurile de gunoi și jardinierele. În plus, vor fi și adăposturi pentru biciclete. Acum se asfaltează la General, urmând să realizăm marcajele rutiere pe întreaga stradă care a primit deja un aspect modern”, anunță edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + three =