Onuţ Prepeleac a ajuns şef peste şcoli

0
704

Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.

Onuţ Atanasiu, acest Dănilă Pepeleac liberal, a fost numit șef al Inspectoratului Școlar Județean Galați de habarnistul ministru al Educaţiei, Monica Anisie Pepsiglas.

Principala prioritate a Prepeleacului este dotarea băncuțelor școlare cu Pepsiglas, un material  nou dezvoltat în secret de guvernul PNL pentru combaterea pande-mitei de coronavirus, descoperit de precupeaţa din fruntea ministerului Educaţiei şi lansat pe piaţă cu susţinerea lui KlauSILĂ şi Sică Mandolină.

Funcţia de inspector şcolar general i-a fost oferită lui Onuţ Prepeleac de Întâiul Deratizator al judeţului, George Stângă, în compensaţie că l-a fentat de două ori.

O dată, când i-a promis că îi va susţine candidatura la Primărie, deşi procentele din sondaje nu treceau mai sus de genunchiul broaştei, chiar dacă erau mai mari decât ale lui Stângă la Consiliul Judeţean. Prepeleacul a fost înlocuit cu neo-marxistul şi haştagistul Rodeanu.

A doua oară, când i-a promis că îl pune cap de listă la Consiliul Judeţean, dar în locul lui a fost susţinut bătăuşul Cătălin Moroşanu.

În rest, la ce să ne aşteptăm de la Onuţ în fruntea IŞJ, în condițiile în care în continuare jumătate dintre copii nu au acces la tabletă sau internet. Despre ce școală vorbim?

Normal că slugoi cum este, va opta pentru scenariul galben, respectiv şi cursuri la şcoală şi internet, în încăpățânarea asta a PNL de a croșeta singur soluții, fără consultări și fără dezbateri publice, de a transforma operațiunea începerii școlii într-una propagandistică, care naște idei ca cea a Pepsiglasului.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.