Onuț Atanasiu, șeful Inspectoratului Școlar, sfidează legea. A dat peste cap radarul Poliției Rutiere

0
1200

Pe fostul ”primar” PNL, Onuț Atanasiu, îl urmărește ghinionul. După ce PNL i-a tras țeapa vieții lui și l-a lăsat fără candidatura la Primărie, Onuț Atanasiu a fost pus de partid inspector școlar general, așa, de consolare. Ia de aici, săracule, i-a zis George Stângă, în mărinimia sa nemărginită! Și i-a dat cel mai fierbinte cartof, Inspectoratul Școlar Județean, cu o lună înainte de începerea școlii, să aibă cine să încaseze fliturile și înjurăturile.

Înainte de Onuț, PNL a pus și un inspector școlar general adjunct, o doamnă care, spun gurile rele, este soția unui partener de afaceri al lui George Scarlat, secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Cum care Scarlat? Ăla cu micii de la Hanu Conachi, dar mai ales cu pesta porcină de la Liești, care, a naibii boală, s-a găsit să se aciueze fix în ferma de porci a secretarului de stat la Agricultură, care, zic tot gurile rele, încasează despăgubiri de milioane de euro de la fix Ministerul Agriculturii.

Dar să nu ne încurcăm în amănunte, că vorbeam despre Onuț Atanasiu. Domnul inspector școlar general a făcut-o de oaie și nici nu a zis la partid. Cum mergea el, miercuri, pe drumurile din județ, proaspăt făcute de Fotea cu asfalt mișto, l-a luat radarul. Nino-nino! Onuț tras pe dreapta. 140 kilometri la oră pe DJ, pe la Pechea, permis suspendat 90 zile, amendă, tot tacâmul. Poliția Rutieră nu crede în lacrimi. A, să nu uităm, don inspectore generale conducea mașina Inspectoratului Școlar Galați și îl durea în schimbătorul de viteze de Codul Rutier.

La fel l-a durut și pe șeful lui de partid, senatorul George Stângă, acum ceva vreme în urmă, când s-a întâlnit cu Poliția Rutieră în timp ce zbura prea jos cu bolidul din dotare. Să nu mai zicem de ditamai ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care și-a băgat picioarele cu totul în lege, a depășit pe contrasens, peste linia continuă, cu girofar și sirenă și a provocat un accident rutier grav. Da, da, știm. Nenorocitul ăla de șofer de la SPP de capul lui a făcut aceste nemernicii, ministrul dormea pe bancheta din spate. Și marmota învelea ciocolata în staniol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.