Om al străzii, găsit mort în Țiglina

0
749

Un bărbat fără adăpost a fost găsit mort, în această dimineață, printre ruinele fostului complex comercial din Țiglina 1. Un alt om al străzii l-a găsit decedat și a alertat autoritățile.

La fața locului au fost trimise echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați și Poliție. A fost constatat decesul, cel mai probabil, din cauza hipotermiei, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Medicina Legală pentru autopsie.

Poliția a deschis o anchetă pentru a lămuri împrejurările în care a murit bărbatul. Din primele informații, acesta ar avea în jur de 40 ani și nu este din Galați. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului. Până atunci, moartea bărbatului este considerată suspectă, iar polițiștii trebuie să stabilească dacă omul a murit din cauze naturale, s-a sinucis sau a fost victima unei infracțiuni.

De la instalarea sezonului rece, Primăria Galați a cerut Poliției Locale să îi identifice pe toți oamenii fără adăpost din oraș și să îi ducă în centrele de asistență socială, unde beneficiază de condiții decente de trai. Din păcate, mai mult de jumătate dintre oamenii străzii identificați de polițiștii locali au refuzat ajutorul, preferând să rămână pe stradă, în adăposturile improvizate pe care și le amenajaseră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.