Olimpicii Galațiului și profesorii lor, premiați de municipalitate

0
933

Peste 80 de elevi care au obținut premii și mențiuni la olimpiade naționale și internaționale, în anul școlar 2017-2018, dar și peste 70 de profesori, care i-au pregătit și i-au îndrumat, vor fi premiați, luni, de Primăria Galați, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”.

În cadrul acestei ceremonii, autoritățile vor acorda și distincția „Premiul Municipiului Galați” elevilor și profesorilor care au obținut locul II și medalia de argint la Olimpiada Internațională de Robotică 2018, cu proiectul „Microgreens Vending Machine” – „Automatul de Microplante”.

Premierea elevilor şi a cadrelor didactice care i-au pregătit se va face în bani, în cuantumuri egale. Pentru olimpiade internaționale: premiul I – 6.000 de lei; premiul II – 3.900 de lei; premiul III – 3.630 de lei; premiul special – 2.640 de lei; mențiune – 2.640 de lei. Pentru olimpiade naționale: premiul I – 2.200 de lei; premiul II – 1.540 de lei; premiul III – 1.100 de lei; mențiune – 660 de lei.

Elevii care au obținut performanţe la olimpiade, la discipline diferite, vor fi premiaţi pentru fiecare performanță în parte. Cadrele didactice care au îndrumat mai mulţi elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor primi un singur premiu, în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obţinut cea mai bună performanță. În cazul performanțelor realizate de  către elevii coordonați de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani de valori egale. Valoarea cumulată a premiilor cadrelor didactice este în cuantum egal cu valoarea premiului primit de elevul pe care l-au îndrumat.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, evenimentul va începe la ora 15.00.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =