Olimpiada Națională la disciplinele „Tehnologii”, la Galaţi

0
731

În perioada 18-22 aprilie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Galați organizează Olimpiada Națională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, domeniile „Economic, administrativ, comerț” și „Turism și alimentație”, eveniment educațional de prestigiu, prilej pentru demonstrarea valorii învățământului preuniversitar românesc.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale va avea loc luni, 18 aprilie 2022, începând cu ora 17.00, la Sala de Festivități a Colegiului de Industrie Alimentară „Elena Doamna” Galați.

La competiție își vor demonstra cunoștințele și abilitățile elevi din clasele a XI-a și a XII-a care, în afară de susținerea celor două probe – proba scrisă și proba practică, vor participa la un program de oportunități de dezvoltare profesională în cadrul Universității „Dunărea de Jos”, dar și de cunoaștere a unor obiective turistice de interes local sau regional.

La finalul concursului, joi, 21 aprilie 2022, începând cu ora 18.00, la Sala de Festivități a Colegiului de Industrie Alimentară „Elena Doamna” Galați, elevii premianți vor fi recompensați de Ministerul Educației, precum și de operatori economici, sponsori ai olimpiadei.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + six =