Oglindă, oglinjoară, unde-i cel mai incompetent prefect USR din țară? La Galați, răspuns corect!

0
655

Prefectul de Galați, Gabriel Panaitescu, reșapat de USR, după ce PNL îl dăduse la casat în programul ”Rabla pentru politicieni”, ține închise la interior localurile de alimentație publică din municipiul Galați, deși rata de infectare cu SARS Cov-2 la 14 zile a scăzut sub 3 cazuri la 1.000 locuitori (2,67 potrivit DSP Galați, în data de 25.04.2021).

Potrivit legii, în momentul în care incidența scade sub 3 la mie, se intră în scenariul galben, lucru care permite desfășurarea activităților economice și culturale în interior, în limita a 30% din capacitate. Numai că prefectul USR Panaitescu ”oameni noi în politică” este atât de incompetent, încât nu știe nici măcar să citească prevederile legale, că de aplicat nici nu se pune problema. Asta deși, tot potrivit legii, prefectul este garantul respectării legii, dar Panaitescu, fost șofer, slugă și atârnat politic în funcții la PNL, nu știe cu legea.

Incompetența prefectului ține închise la interior restaurantele, barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele, sălile de spectacole și de jocuri de noroc, provocând pierderi uriașe, în continuare, industriei ospitalității și culturale, pierderi orchestrate de dezastruosul guvern PNL-USRPLUS-UDMR.

Tânăra speranță a USR Galați, prefectul Gabriel Panaitescu

Domnule Rodeanu, dormiți? Faceți ceva că ucideți economia locală! Sau în Galațiul metropolitan cu care stăteați în gură cât era ziua de lungă, în campania electorală, agenții economici trebuie suprimați? Cum ce să faceți? Schimbați-l pe ”oameni noi în politică” Gabriel Panaitescu, traseistul politic. Parcă USR înfiera cu mânie proletară traseismul în politică, incompetența, dinozaurii politici. Ce s-a întâmplat? V-a lovit amnezia în sferele înalte ale Puterii?

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =