Ofertă de locuri de muncă în combinatul siderurgic

0
1942

Combinatul siderurgic din Galați a organizat, sâmbătă, o zi a porților deschise, desfășurată sub motto-ul “ReDescoperă combinatul”. Evenimentul s-a adresat în special persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în combinat, oaspeții vizitând diverse unități de producție, printre care  furnalul nr. 5 și sectia LTG, după care acestora li s-a prezentat și oferta de muncă de pe platforma siderurgică. În program s-au înscris circa 300 de persoane, un număr care a depășit cu mult așteptările organizatorilor, motiv pentru care, s-au programat trei zile de vizite ale combinatului, prima fiind sâmbătă, 16 martie, după care vor mai urma alte două vizite, pe 22 și 23 martie.

“Am remarcat la participanții cu care m-am întâlnit un interes real de a lucra alături de noi. Cred că am putut arăta faptul că e oportunitate însemnată pentru orice nou angajat să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Suntem, de fapt, o școală pentru viitori specialiști. Ne pregătim pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru și al orașului”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al unității.

“Suntem încântați de numărul mare al celor care se gândesc să-și înceapă sau să își continuie cariera la noi. Căutăm colegi – muncitori și specialiști – care pot lucra în echipe, gata să învețe și să se dezvolte și care demonstrează comportamente sigure. Cu mulți dintre cei care au venit vom începe discuții de cunoaștere, în vederea angajării”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

În prezent, în combinatul de la Galați are 5.000 de salariați proprii, în condițiile în care înainte de privatizarea din  2001 aici lucrau peste 27.000 de angajați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + fifteen =