O parte din strada Domnească devine pietonală în weekend! Iată ce a decis Primăria

0
1762

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 06.06.2020 – 13.09.2020, la fiecare sfârșit de săptămână, începând de sâmbătă, de la ora 08.00, până duminică, la ora 24.00, strada Domnească va fi destinată numai traficului pietonal pe tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Navelor (zona Spicu).

În intervalul menționat, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone au la dispoziție următoarele rute alternative:

  1. str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității – str. Domnească;
  2. str. Brăilei – str. Traian – bdul. Marea Unire – str. Portului.

”Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

În ceea ce privește transportul în comun, traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – bdul Marea Unire – str. Portului, iar pe retur se va asigura stația Centru.

Zona Spicu, parte a amplului proiect de modernizare a centrului orașului, oferă acum un spațiu generos pentru activități în aer liber, venind astfel în întâmpinarea nevoilor de socializare, mai ales  în această perioadă în care sunt valabile încă o serie de măsuri restrictive.

Pe viitor, spațiul va putea găzdui expoziții, târguri, spectacole ori festivaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.