O nouă etapă de distribuire a pachetelor POAD

0
1425

Primăria municipiului Galați informează că în perioada 20 septembrie – 4 octombrie 2021 se va desfășura o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu alimente și a produselor de igienă din partea Uniunii Europene pentru persoanele cu dizabilități – handicap gradul I și handicap gradul II.

Distribuirea se va face în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2021), derulat de Uniunea Europeană.

Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social și pot fi ridicate, personal sau de către aparținători, de la centrul de distribuție din Piața Țiglina I, în parcarea laterală.

Solicitanții trebuie să prezinte în original buletinul persoanei titulare sau certificatul de naștere (după caz); buletinul aparținătorului; certificatul de handicap în original și în copie (copia după certificatul de handicap se oprește la dosarul distribuției POAD 2019/2021 ca document justificativ). Pachetele se vor putea ridica de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.

Pachetul alimentar cântărește 25,3 kg și conține făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe și gem de fructe. Pachetul de igienă conține periuțe și pastă de dinți, șampon pentru copii și adulți, săpun lichid și detergent.

În acest context, beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei se mai pot prezenta pentru a-și ridica pachetele, ce se distribuie în același punct, până în data de 17.09.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.