O nouă etapă de atribuire a locurilor de parcare. Iată anunțul Primăriei

0
255

Atenție, gălățeni! Pe site-ul Primăriei Galați a fost publicată lista ce conține cererile declarate admise, în urma verificării dosarelor depuse pentru atribuirea unui loc de parcare din  ETAPA V (Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, cât și subzonele noi Țiglina II-10A, Mazepa I-19A si Țiglina I-9C).

Astfel, în termen de 15 zile, începând cu data de 18.07.2022, se poate achita tariful pentru abonamentul de parcare domiciliu/reședință din ETAPA V – Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21 cât și în subzonele noi Țiglina II-10A, Mazepa I-19A si Țiglina I-9C.

Solicitanții ale căror dosare de atribuire au fost declarate admise vor achita tariful abonamentului de parcare până la data de 02.08.2022. Neachitarea abonamentului în termenul precizat duce la pierderea dreptului asupra locului de parcare atribuit.

Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare de domiciliu/reședință se poate  face prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri locale; on-line pe Ghiseul.ro;

Ridicarea abonamentului se va face începând cu data de 03.08.2022 de la sediul Primăriei municipiului Galați, din str. Domnească nr.54. Abonamentele sunt valabile începând din luna august”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × one =