O nouă creșă în Galați. Primăria a primit bani europeni pentru a transforma o ruină într-o creșă modernă

0
849
Fostul centru de transfuzii sanguine din Galați va fi reabilitat, renovat și transformat în creșă. Investiția se realizează cu fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), banii fiind obținuți de Primăria Municipiului Galați.
Pentru clădirea aflată în prezent într-o stare avansată de degradare, în Țiglina 1, Primăria municipiului Galați a semnat contractul de finanțare în valoare de 3 milioane de lei.
Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice.
În prezent, în Galați funcționează doar două creșe, insuficiente pentru numărul mare de cereri. Cele două creșe au fost complet modernizate de Primăria Galați, la standarde europene.
O altă creșă ce va funcționa în zona centrală a orașului este, în prezent, în plin proces de reabilitare și modernizare.
Ar putea fi o imagine cu drum
34.829
Impact – persoane
3.375
Interacţiuni

+1,1x în medie

Scor de distribuţie
Promovează postarea
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
493

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.