O nouă consultare publică inițiată de Primărie. Gălățenii sunt invitați să își spună părerea cu privire la zonele protejate și amenajarea lor

0
764

Municipalitatea îi invită pe gălățeni la o nouă consultare publică. De data aceasta, Primăria îi roagă pe cetățeni să își spună punctul de vedere cu privire la zonele protejate din oraș și amenajarea lor.

Stimați gălățeni, vă invităm să luați parte la consultarea inițiată de Primăria Galați pentru elaborarea: Actualizare Plan Urbanistic Zonal – Zone Construite Protejate din Municipiul Galați. Pentru aceasta, vă propunem un chestionar a cărui completare durează aproximativ 10 minute. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, ci contăm pe sinceritatea și interesul dumneavoastră în ceea ce privește măsurile de luat pentru amenajarea Municipiului Galați.
Chestionarul se poate găsi accesând următorul link: Chestionar”, se arată în anunțul postat pe portalul Primăriei.

Potrivit autorităților, chestionarul se adresează tuturor gălățenilor și înregistrează percepțiile față de zonele construite protejate din oraș.

”Completând chestionarul de 10-15 minute ne veți ajuta să obținem o reflectare cât mai bună privind cerințele și opțiunile legate de dezvoltarea urbanistică a acestor zone.
Studiul este parte a proiectului de actualizare a planului urbanistic zonal pentru zonele construite protejate din municipiul Galați și este aprobat de Primăria Galați”, spun reprezentanții municipalității.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.