O gălăţeancă de-o vârstă cu Unirea, sărbătorită de autorităţi

0
1267

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat Campania O viaţă cât un centenar, prin care se doreşte aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri. În cadrul campaniei, în această perioadă, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga ţară vor ajunge la cele 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini în anul 2018 vârsta de 100 de ani, pentru a-i cunoaşte, pentru a le asculta poveştile şi pentru a învăţa din experienţa unui veac trăit în România, anunţă Prefectura Galaţi.

În judeţul nostru, potrivit Instituţiei Prefectului, sunt cinci persoane care împlinesc 100 de ani în 2018, patru din mediul rural şi una din municipiul Galaţi. Cea din urmă va fi vizitată, joi, de prefect, primar şi reprezentanţi ai MAI.

Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, îi va înmâna drapelul, insigna şi scrisoarea oficială a ministrului Afacerilor Interne, la întâlnire urmând să participe şi primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, alături de reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.