O firmă de construcții din Galați, ”călcată” de mascați

0
641
Șapte percheziții s-au făcut în această dimineață, la Brașov și Galați, într-un dosar penal de evaziune fiscală de 5 milioane de lei, cu lucrări și materiale de construcții. Forțele speciale ale Poliției au descins la sediile unor firme de construcții din cele două județe și la domiciliile celor doi patroni și a asociaților acestora.
“Astăzi, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 7 percheziții domiciliare și 3 controale economice, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor. Perchezițiile se desfășoară în județele Brașov și Galați, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la domiciliile administratorilor și asociaților societăților în cauză”, informează IPJ Brașov.
Din cercetări a rezultat faptul că cele două societăți comerciale, prin administratorii lor, au înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, ce constau în achiziții de materiale de construcții și prestări servicii, în scopul prejudicierii bugetului de stat.
Prejudiciul astfel cauzat este de peste 5.000.000 de lei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =