Noutăți în transportul în comun, în Martie

0
1638

Transurb anunţă că  „se alătură unei campanii dedicată doamnelor și domnișoarelor din Galați. Astfel pe 1 martie, în autobuze ale societății locale de transport, se va desfășura campania „Îmi iubesc sănătatea, mă iubesc pe mine” susținută de PRO Clinic for life, un centru medical din Galați, care va oferi femeilor vouchere cu care își vor putea face consultații ginecologice gratuite și cu care vor beneficia de reduceri de 50% la ecografii pentru depistarea bolilor specifice femeilor.
Cu ajutorul voucherelor pe care le vor găsi agățate pe barele de susținere, doamnele și domnișoarele vor beneficia de trei oferte speciale și examinarea de către medici cu experiență și atenți la nevoile pacientelor. Voucherele sunt valabile până la sfarșitul lunii martie și este necesară o programare prealabilă. Pe parcursul zilei de 1 Martie, 500 de femei, care se vor afla în mijloacele de transport în comun, vor primi în dar de mărțișor o consultație gratuită și reduceri la servicii medicale”.

Totodată, SC Transurba mai informează că „din cauza lucrărilor la infrastructură, de la 1 martie se suspendă circulația tramvaielor. Pentru a asigura transportul călătorilor pe rutele suspendate, vor circula autobuze după cum urmează:
Traseul 39 va fi înlocuit cu 6 autobuze, de luni până vineri, cu o frecvență de 15 minute, iar sâmbăta și duminica, cu o frecvență de 23 minute.
Traseul 7 va fi asigurat de un autobuz cu frecvență de 90 de minute și va circula pe ruta:
TUR Micro 19/ Magazinul General/ Liceul 9/ Piața Centrală
RETUR Piața Centrală/ Piața Energiei/ Liceul 9/ Piața Energiei/ Micro 19

Traseul 44 va fi asigurat de un autobuz cu frecvența de 70 de minute și va avea următoarea rută :
TUR BJATM/ Piața Energiei/ Liceul 9/ Piața Energie/ Piața Centrală
RETUR Piața Centrală/ Piața Energiei / Liceul 9 / Piața Energiei/ BJATM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.