Noile troleibuze vor fi pe trasee în weekend, pentru probe şi rodaj

0
1399

Sâmbătă şi duminică, noile troleibuze achiziţionate de Primărie vor fi scoase pe trasee pentru probe tehnice şi rodajul specific autovehiculelor noi, anunţă Transurb.

„Sâmbătă, 9 decembrie, se vor efectua probe tehnice pentru un număr de şase troleibuze, iar duminică, 10 decembrie, vor ieşi în traseu 12 troleibuze, acestea vor circula fără călători, pe tot parcursul celor două zile, deplasându-se pe reţeaua dedicată transportului public din Galaţi. Odată cu sosirea primelor troleibuze, în data de 6 noiembrie 2017, a ajuns şi o echipă de specialişti din Cehia care au testat troleibuzele pe reţeaua locală în vederea reglării parametrilor tehnici şi adaptării echipamentelor electrice. De asemenea, precizăm că atât personalul de întreţinere, cât şi conducătorii auto, care îşi vor desfăşura activitatea pe noile troleibuze, au fost instruiţi de către un reprezentant al Skoda Electric a.s.”, au transmis reprezentanţii Transurb.

Reamintim că Primăria Galaţi şi Skoda Electric au semnat, pe data de 16 martie, contractul în valoare de 5.567.784.07 de euro pentru achiziţia celor 14 troleibuze noi, pret care include şi consumabilele, şi piesele de schimb pentru o perioadă de 36 de luni, ce reprezintă, de altfel, şi perioada de garanţie. Deşi, potrivit calendarului iniţial, termenul de livrare era de 10 luni de la semnarea contractului, la începutul lunii decembrie erau predate toate cele 14 troleibuze noi, conform promisiunilor făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.