Noile troleibuze, vandalizate! Primarul Ionuţ Pucheanu face apel la gălăţeni

0
4024

Nici bine nu au fost introduse pe trasee, că gălăţenii certaţi cu bunul simţ şi legea le-au şi vandalizat! Este cazul a două troleibuze noi, dintre cele 14 achiziţionate de Primărie, a căror tapiţerie a fost distrusă de unii dintre călători.

„La doar 4 luni de la sosire, noile troleibuze, marca Skoda Solaris, aduse în Galaţi prin efortul depus de către Primărie, au fost deja ţinta persoanelor certate cu bunul simţ şi civilizaţia. Este vorba despre distrugerea tapiţeriei, prin tăiere, a două scaune din troleibuzul cu numărul GL 1680 şi a unui alt scaun din troleibuzul GL 1689. Primăria împreună cu societatea noastră depun eforturi în vederea dezvoltării transportului public local de călători, însă este necesară şi implicarea cetăţenilor în vederea atingerii acestui scop comun”, spun reprezentanţii Transurb.

Primarul Ionuţ Pucheanu face apel la gălăţeni să nu rămână indiferenţi atunci când asistă la astfel de incidente şi să sesizeze Poliţia Locală. De asemenea, călătorii pot sesiza conducătorul auto sau pot apela 112, potrivit Transurb.

„Cam aşa arată acum o parte dintre troleibuzele noi, dacă tot vorbim despre cum preţuim lucrurile şi eforturile unei comunităţi întregi! Fac un apel la dumneavoastră, oameni buni, apelaţi la Poliţia Locală ori de câte ori surprindeţi un gest care să aibă astfel de urmări. La sfârşitul anului trecut, au sosit la Galaţi cele 14 troleibuze noi care întregesc acum parcul auto al Transurb şi pentru care municipalitatea a făcut eforturi considerabile. Spre deosebire de anii în care erau achiziţionate mijloace de transport în comun SH, pentru prima dată se pune problema înnoirii parcului auto cu piese noi. Facem asta din respect pentru cetăţenii municipiului Galaţi, care merită servicii de calitate şi pentru care noi, cei din conducerea administraţiei publice locale, vom face mereu tot ce ne stă în putinţă să ridicăm standardul de viaţă”, a spus edilul Galaţiului.

Cele 14 noi troleibuze ale Galaţiului au costat peste 5 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.