Noi treceri de pietoni iluminate în Galați, pentru siguranța pietonilor

0
1163
Încă zece treceri de pietoni iluminate au fost amenajate în municipiul Galați de către Primărie pentru siguranța pietonilor. Anunțul a fost făcut de primarul Ionuț Pucheanu, care a declarat că, până în prezent, municipalitatea a amenajat nu mai puțin de 34 de treceri de pietoni iluminate cu becuri tip LED, acestea oferind mult mai multă vizibilitate în trafic întrucât sunt extrem de utile atât pietonilor, cât și șoferilor.
Utile pentru pietoni, dar și pentru șoferi, încă 10 treceri de pietoni iluminate cu becuri tip LED au fost amenajate de curând în diferite zone din oraș. Ele se adaugă astfel celor 24 pregătite anul trecut, oferind mai multă vizibilitate în trafic. Mai mult, ne dorim pe viitor să mai amenajăm astfel de treceri de pietoni”, a declarat primarul Galațiului.
Cele 10 noi instalații au fost montate în următoarele locuri: Str. Ghe. Doja colț cu str. Nae Leonard; Regiment 11 Siret la Complexul Francezi; Bulevardul Dunărea – bl. A10; Str. N. Leonard colț cu str. Alba Iulia; Prelungirea Brăilei colț cu str. Oltului; Prelungirea Brăilei la intersecția cu str. C. Levaditi; Str. N. Leonard colț cu str. Cluj; Bulevardul Oțelarilor colț cu str. Incubatorului; Str. Ghe. Doja – la Liceul Sf. Maria; Str. Oltului colț cu str. P. Groza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.