Noi restricții în piețele gălățene

0
1594

Ca urmare a ultimelor reglementări la nivel naţional, respectiv Ordonanţa Militară nr 2 din 21 martie 2020, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului faptul că “începând cu data de 22.03.2020 , ora 22,00 a fost suspendată activitatea de comerţ la  următoarele puncte de lucru aparţinând societăţii, astfel :

  • Hala de produse industriale din Piaţa Centrală – inclusiv subsolul ;
  • Hala de produse industriale din Piaţa Ţiglina I ;
  • Hala de produse industriale din Piaţa Micro 39

Pieţele agroalimentare şi platourile de legume-fructe rămân în continuare deschise deoarece dorim să acoperim –  în condiţii sigure din punct de vedere sanitar – necesitatea de aprovizionare a cetăţenilor în  zona de domiciliu, respectiv în cartierele în care locuiesc, fără deplasări inutile pe distanţe mari.

Totodata, începând cu data de 23.03.2020 , programul de funcţionare al pieţelor va fi redus. Astfel pieţele vor funcţiona după următorul program: Luni -Vineri – între orele 7-17, Sâmbătă – Duminică  -între orele 7-13. Excepţie :  Piaţa Calea Basarabiei – program non-stop(până la noi reglementări).

Insistăm asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanţe de 1,5 mp de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor”.

 

Pe toată perioada stării de urgenţă , solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare vor fi depuse în format letric la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (office@piete-galati.ro; secretariat@piete-galati.ro).

Rugăm utilizatorii pieţelor să se informeze despre activitatea şi măsurile adoptate de către Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA accesând site-ul www. piete-galati.ro sau  pagina de Facebook a societăţii.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 5 =