Noi restricţii de trafic pe strada Siderurgiștilor

0
648

Primăria municipiului Galați informează că, în data de 25 august 2021, pe strada Siderurgiștilor se vor desfășura lucrări de asfaltare pe partea dreaptă de deplasare, dinspre strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Asachi și str. Ghe. Doja.

Astfel, traficul rutier va fi închis pe tronsonul menționat. Intersecțiile cu str. Ghe. Doja, A. Saligny și Ghe. Asachi vor rămâne deschise traficului rutier.

Vor fi modificări și în privința traseelor mijloacelor de transport în comun (7, 11,17, 18, 19, 20, 28, 39), după cum urmează:

TUR : ( Direcția de mers: Piața Energiei – Inelul de rocadă)

Traseele  7, 11,17,18,28 și 39 vor circula pe str. A Saligny – Siderurgiștilor – traseu normal.

Traseele 19 și 20 vor circula normal.

RETUR: ( Direcția de mers: Inelul de rocadă – Piața Energiei)

Traseele  7 și 39 vor circula pe ruta str. Frunzei – str. Ghe. Asachi- str. Anghel  Saligny- traseul normal.

Traseul  28 va circula pe ruta str. Oltului – str. Ghe. Asachi- str. Anghel  Saligny- traseul normal.

Traseele  11, 17, 18, 19 și 20 vor circula pe ruta Str. Brăilei- str. Prelungirea Brăilei- str.  Ghe. Asachi- str. Anghel Saligny- traseul normal.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc) și a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.