Noi restricţii de trafic începând cu 15 septembrie

0
599
  1. Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 15 septembrie, având în vedere lucrările de asfaltare a străzii Milcov, traficul rutier se va modifica în interiorul Pieții H.M. Berthelot, partea de sud, în vecinătatea Colegiului Tehnic A. Vlaicu.

Astfel:

  • Se va circula în ambele sensuri pe str. Milcov, pe partea dreaptă de deplasare, direcția dinspre Drumul de Centură, începând din dreptul Colegiului Tehnic Energetic „Paul Dimo”.
  • În interiorul Pieței H.M. Berthelot traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri, pe partea de nord, până la intersecția cu str. A. Vlaicu, unde se va reveni la traficul normal.

Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc”.

  1. Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 15 – 18.09.2021, având în vedere lucrările de terasamente în zona Cartierul D. Cantemir, mijloacele de transport care asigură traseul 41 vor întoarce pe platoul de după trecerea la nivel de cale ferată. Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului “Construire stație de epurare ape uzate, cartier Dimitrie Cantemir, Municipiul Galați”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + six =