Noi reguli de circulaţie pe str. Ștefan cel Mare

0
909

Primăria municipiului Galați informează că pe str. Ștefan cel Mare este necesară modificarea semnalizării rutiere, ca urmare a închiderii Bulevardului G. Coșbuc (între str.  H. Coandă și Al. Măcelaru). Astfel, de astăzi se instituie circulația în ambele sensuri pe str. Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între str. Traian și zona Mobexpert, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a Bulevardului G. Coșbuc.

În acest scop, semnalizarea rutieră existentă va fi modificată și corelată cu noua măsură, implicit prin panouri de informare a rutei recomandate. Instalația de semaforizare de pe str. Traian colț cu str. Prundului va funcționa în regim galben intermitent.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc)/a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform legii.

Modificările sunt necesare pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare linii tramvai și carosabil – str. Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.