Noi reguli de acces la spectacolele Teatrului Dramatic „Fani Tardini”

0
1006

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunță noi reguli de acces la spectacole, după ce în municipiul Galați incidența infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 a depășit pragul de 3/1.000 de locuitori.

Începând cu spectacolul de sâmbătă, 9 octombrie 2021, accesul publicului va fi posibil doar în următoarele condiții, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României:

„Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, după cum se arată în textul Hotărârii de Guvern.

În municipiul Galați, aceste măsuri au intrat în vigoare sâmbătă, 3 octombrie 2021, la ora 00:00, și sunt aplicabile timp de 14 zile, conform Hotărârii nr. 522 din 2 octombrie 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Spectatorii vor face dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală doar cu CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, care poate fi obținut de pe https://certificat-covid.gov.ro/.

Certificatul digital va fi verificat la intrarea în Sala de Spectacole de către personalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu ajutorul aplicației mobile Check DCC.

Programul de reprezentații al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” poate fi consultat pe fanitardini.ro/program, iar biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro.

Pentru că situația este una în continuă schimbare, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” pune în vânzare bilete doar la spectacolele din săptămâna în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.